Techniek versus tunnelvisie.

image

Het bewijs dat vrouwen en techniek niet samen gaan wordt hieronder weergegeven.

Onderstaand vindt U het bericht dat ik naar mijn echtgenote stuurde op de vraag “Hoe kan ik naar de film, The Broken Circle zien op tv?”

Om naar ‘The Broken Circle’ te zien… Druk tvtheek, scroll naar beneden tot aan mijn favorieten, druk op ok, druk op pijltjestoets naar rechts, vanaf hier kan je op pijltjestoets naar onder, links, rechts of boven drukken tot de film oplicht die je wil zien. Druk dan op ok, ga met pijltjestoets naar bestellen. Druk op ok als bestellen oplicht, via pijltjestoets ga je naar de plaats waar je een code dient in te vullen en 4 puntjes staan. Vul 9876 in en kijk naar de film.
Very funny dat je zoiets moet schrijven naar iemand anders.

image

Mannen hebben daarentegen tunnelvisie, die doen de kast open en roepen naar hun partner “Waar staat de chocopot ? “. Terwijl die centraal in de kast staat te blinken. Wij, mannen, kunnen daar niet aan doen, vrouwen dienen te weten dat het een ziekte is.

Maar sommige vrouwen gebruiken tunnels om andere dingen in te doen.

Tijdens een kerstvakantie gingen we met de kids een qualitytime avond doorbrengen in Benidorm Palace. Een half uur rijden vanuit onze toenmalige uitvalsbasis in Alicante. Het was, tot onze kinderen hun verbazing, een zeer mooie show. Voor ieders wat wils… Dansers voor de mama, acrobatie en humor voor de kids maar vooral “blote tetten” voor de papa. In de maaltijd was voor ieder een aperitief, een halve fles witte, een halve fles rode en een halve fles cava voorzien. En aangezien de kids nog geen alcohol dronken, ik mij als Bob had opgeofferd, en ons Karine niks kan zien staan zonder het te moeten opdrinken, was de vrouw snel in de kan. Ons mama beweerde na de show onder weg naar de wagen dat ze zelfs nog met de wagen kon rijden. We lieten haar, ten bewijze van het tegendeel, over een halve meter brede witte strook lopen en ze viel er af… Ikke dus rijden naar onze stek. Rond 2 uur reden we de autostradetunnel van Alicante binnen en ons steeds meer op een lijkje gelijkende mama deed teken dat het er af moest. Ik stopte midden de tunnel, op dat uur passeerde er zo goed als geen auto. De passagiersdeur ging gelukkig snel open en de whisky cola/cava/witte en rode wijn vloeide rijkelijk op de parkeerstrook. Plots braakten de luidsprekers in de tunnel een DING DONG geluid gevolgd door een stem die vroeg “Quieres ayuda “, of we hulp nodig hadden… Nooit gedacht dat dit ‘Sonja voor kassa vier’ systeem bestond in een tunnel. Ik doe mijn raam open en doe teken dat we geen hulp nodig hebben (die “van ons” toen eigenlijk wel ) en we hoorden opnieuw een stem weergalmen dat we tunnel dienden te verlaten. Tunnelvisie?

In ieder geval was het niet de enige keer en is ze niet de enige die heeft overgegeven in onze wagen. Next week, de mooie kotsende meisjes.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s