DDCL oftewel daddy cool

image
Dit koosnaampje heb ik verdiend omdat ik door hun vrienden en vriendinnen als “cool” omschreven wordt. Het is natuurlijk tof en vrij eenvoudig om populair te zijn bij de vrienden van je kinderen, maar om door je dochters ook cool te worden genoemd, daar moet je voor werken.

Ik beweer niet dat mijn “opvoeding en manier van omgaan met de kinderen” een goede manier is, ik beweer enkel dat het voor mij werkt en dat ik veel liefde terugkrijg. Buiten het feit dat de ene een totaal ander karakter heeft dan de andere, kunnen we er “overal mee komen” en meer dan 1 keer.

We hebben natuurlijk geluk dat ze nog nooit de foute vrienden zijn tegen gekomen.
Onze dochters komen in geuren en kleuren vertellen over hun sekspartners en de manier waarop ze het gedaan hebben. Ik geef geen negatieve commentaar hierop waardoor ze deze dingen niet hoeven te verzwijgen en waardoor ik hen dan toch af en toe kan wijzen op de noodzaak van bvb het gebruik van condooms.

Cool is dat ze met de wagen mochten rijden voor ze een rijbewijs hadden… Ttz op privé-terrein.

Cool is dat ons Demi af en toe met mij er bij met de R 8 mocht leren rijden.

Cool voor hen is dat wij ook nog, samen met hen, kunnen feesten tot in de vroege uurtjes.

Cool is dat we quotes kunnen citeren uit MTV’s overexpliciete, oversexte serie Geordie Shore :

“When I see a cock, I want to suck it, it is like an instinct” is er één van.
“He has got a big cock, but he lasts only 5 minutes, it is not worth getting wet” was er één met levenswijsheid waar ik mij in kon vinden.

Zo zie je maar , big is not everything… Er bestaan volgens de jeugd twee soorten penissen, een vleespenis en een bloedpenis. De vleespenis is groot ( in slappe toestand) en wordt niet veel groter als hij klaar is voor actie. De bloedpenis is klein maar kan tot 5 keer zijn lengte bereiken in stijve toestand. Er zullen wel uitzonderingen zijn zoals de micropenis en de paardelul (ook wel het kinderarmpje genoemd), maar 89 procent heeft een bloedpenis en sommigen halen in erectie de vleespenis in wat lengte betreft. Het is uiteraard niet alleen de doorsnede die telt ( 3 a 4 cm is ideaal), maar wat je er mee doet .

Dat was de motivator die me tot dieper research noopte op een verjaardagsfeestje met een overvloed aan dames tussen 30 en 50 jaar.

Op het feestje werd duidelijk dat 1 op 3 vrouwen wel eens gebruik maakte van een toy boy. Vooral in de leeftijdscategorie tegen de 50 aan hadden de vrouwen nood aan seks. Het blijkt één van de warmste periodes in een vrouwenleven te zijn… De kinderen zijn het huis uit of kunnen zelfstandig hun ding doen… Er mag ongeremd lawaai gemaakt worden tijdens het jappen… Niks moet nog… Maar, de man is dan in zijn mindere periode, hij kan ze niet volgen. Ttz , het is geen probleem om een paar keer na elkaar klaar te komen, zolang het maar niet met dezelfde vrouw is, terwijl dit voor de vrouw wel kan. Die periode kent het ontstaan van de toy boys .(PAP- relatie volgens Van Daele , Poepen Als het Past , maar het is eerder zoveel mogelijk poepen ).
Wat is nu het verschil tussen de normale 14 cm en het kinderarmpje? Volgens CDB ,gelegenheidsexperte want haar toy boy haalde vlot 30 cm, zijn de enige verschillen dat haar ruggengraat goed werd gemasseerd tijdens het neuken en dat haar vagina, en wegens redelijke lengte ook haar baarmoeder, drie dagen tijd nodig had om te recupereren (lees : te genezen). En weet dat de grootst gemeten “stijve” 34 cm lengte heeft en 16 cm omtrek = Manheim ganz kaput.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s